Kan du också göra ett handtag? Gå med i vår WhatsAppgrupp "Klubbstugebygget"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kovlands Idrottsförening

Säsongen 2023
2023-11-16 10:45

 

Kovlands IF:s Pojkar födda 2015 summerar säsongen 2023.                                                                                                                                         

Våren började på grusplan med endast två träningar innan det var dags att testa Vårcupen. 

Vi var en stor skara grabbar som var pepp på att lira, vilket också gjorde att vi bestämde oss för att spela i två serier. En lätt och en medelsvår. 

 

Den ena matchen har inte varit den andra lik. Vissa matcher, helt påkopplade och pepp, andra matcher har det varit mask-letning och annat som lockat. 

 

Trots unga kroppar har vi varit skadedrabbade och totalt har de gått två armar och två ben, utspritt på tre personer. EN skada på fotbollsplan ska tilläggas. Det, i kombination med ett svalnande intresse hos några, gjorde att vi blev i färre på höstsäsongen och många av grabbarna har spelat dubbla matcher varje söndag. Oftast inte dem emot men ibland har kanske inte orken riktigt räckt  hela vägen. 

 

En rolig säsong, en bra start för laget och mycket att se fram emot kommande säsonger! Det finns mycket boll i många och en hel hög vinnarskallar (på gott och ont ;)) 

Genom Tränare Lovis Fälldin


Nyhetsarkiv
Säsongen 20232023-11-16 10:45
 
KIF Sociala Medier
Stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Våra sponsorer