Kan du också göra ett handtag? Gå med i vår WhatsAppgrupp "Klubbstugebygget"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kovlands Idrottsförening

ÅNÄSCUPEN BARNENS FÖRSTA FOTBOLLSCUP
Anmälan är öppen - Ånäscupen 2024!
2024-04-05 09:15

Nu är anmälan öppen för Ånäscupen 2024. Den 25 augusti går cupen av stapeln och tillsammans med lag, ledare och publik gör vi den till en riktig höjdare! 

Målgrupp: Pojkar och flickor i åldrar 7 och 8 år. Födda 2016 och 2017.

 

Tävlingsform: Inget gruppspel i de olika åldersklasserna utan vi lottar fram ett spelschema där alla lag är garanterade minst 3 matcher. Grupperna delas in i flick- och pojklag efter ålder. Mixade lag kan anmälas och dessa spelar mot pojklag i första hand. Vi försöker dock att arrangera så att mixlag i samma åldersgrupp i största möjliga mån möter varandra. Samtliga matcher spelas på gräs. Matchprogram kommer att skickas ut och publiceras på cupsajt och här på hemsidan cirka 2 veckor före cupen.

 

Cupsida: Anmälda lag, information och inspiration finner ni på vår cupsida. Här kommer också spelschema att publiceras. Du som anmält lag kan via cupsidan i inloggat läge korrigera dina lunchbeställningar och skriva in dina laguppställningar.

 

Dispenser: Eventuella önskemål om dispenser för överåriga spelare tas upp i anmälan under "Övriga upplysningar". Som grundregel tillåter vi två överåriga spelare/lag men enbart en spelare på planen åt gången. Behöver ni fler dispenser så kontakta cup-ledningen.

 

Domare: Kovlands IFs egna seniorspelare.

 

Matchtid: 5-mannaspel med matchtid 2x10 min.

 

Spelarluncher: Möjlighet att förbeställa mat finns. Lunch kostar 70 kronor per person. Detta rekommenderar vi att alla lag gör för att underlätta för både oss och er som lag då det är mycket folk på plats. När ni anmäler ert lag så kommer ni ha möjligheten att välja till ett preliminärt antal lunch för spelare och ledare. Vid anmälan skapar ni också inloggningsuppgifter till vårt cupsystem. Efter anmälan kan ni då logga in och komplettera antal luncher så det blir rätt. Det antal som är noterat den 20 augusti är ert antal beställda luncher. Lunch avgiften faktureras efter genomförd cup.
Logga in här för att korrigera ditt lags lunchbeställningar.

 

Betalning: Anmälningsavgiften är 1400 kr per lag. Vid godkänd anmälan skickas faktura och bekräftelse ut via e-post. Kostanden för eventuella spelarluncher faktureras separat och i efterhand.

 

Priser: Medaljer till samtliga lag (max 15 st/lag)

 

Försäljning: Hela dagen sker försäljning av nachotallrik, hamburgare, korv, dricka, toast, kaffe, godis, lotterier m.m.

 

Anmälan skall vara Kovlands IF tillhanda senast 31 juli. Anmäl ert lag här.


Vid frågor kontakta kansliet på kansli@kovlandsif.se 

Ånäscupen 2023
2023-11-16 09:13

Fler bilder (+16) >>

 

Ånäscupen 2023 sammanfattningsvis:

 

I årets upplaga av Ånäscupen deltog hela 74 st lag som under dagen spelade matcher fördelade på åtta olika planer i Ånäsparken och Ånäsvallen. Årets cupdag bjöd på klassiska brittiska fotbollsförutsättningar, som SVT kallade det. Regnet öste ned till en början men det stoppade inte parken från att fyllas av fotbollsglada barn. Många kunde se bilder från sina matcher på löpsedlar runt om i parken och dagens snackis var de pepphälsningar som idolerna Rebecka Blomqvist och Zlatan skickade till alla cupdeltagare.

Kolla gärna in Sundsvalls Tidning för ett bildextra.

 

Ånäscupen 27 augusti 2023
2023-03-28 19:58

 

Målgrupp: Pojkar och flickor i åldrar 7 och 8 år. Födda 2015 och 2016.

 

Tävlingsform: Inget gruppspel i de olika åldersklasserna utan vi lottar fram ett spelschema där alla lag är garanterade minst 3 matcher. Grupperna delas in i flick- och pojklag efter ålder. Mixade lag kan anmälas och dessa spelar mot pojklag i första hand. Vi försöker dock att arrangera så att mixlag i samma åldersgrupp i största möjliga mån möter varandra. Samtliga matcher spelas på gräs. Matchprogram kommer att skickas ut och publiceras på cupsajt och här på hemsidan cirka 2 veckor före cupen.

 

Cupsida: Anmälda lag, information och inspiration finner ni på vår cupsida. Här kommer också spelschema att publiceras. Du som anmält lag kan via cupsidan i inloggat läge korrigera dina lunchbeställningar och skriva in dina laguppställningar.

 

Dispenser: Eventuella önskemål om dispenser för överåriga spelare tas upp i anmälan under "Övriga upplysningar". Som grundregel tillåter vi två överåriga spelare/lag men enbart en spelare på planen åt gången. Behöver ni fler dispenser så kontakta cup-ledningen.

 

Domare: Kovlands IFs egna seniorspelare.

 

Matchtid: 5-mannaspel med matchtid 2x10 min.

 

Spelarluncher: Möjlighet att förbeställa mat finns. Lunch kostar 65 kronor per person. Detta rekommenderar vi att alla lag gör för att underlätta för både oss och er som lag då det är mycket folk på plats. När ni anmäler ert lag så kommer ni ha möjligheten att välja till lunch för önskat antal spelare och ledare. Vid anmälan skapar ni också inloggningsuppgifter till vårt cupsystem. Efter anmälan kan ni då logga in och komplettera antal luncher. Det antal som är noterat den 22 augusti är ert antal beställda luncher. Logga in här för att korrigera ditt lags lunchbeställningar.

 

Betalning: Anmälningsavgiften är 1300 kr per lag. Vid godkänd anmälan skickas en bekräftelse ut via e-post. Anmälnignsavgift och kostnad för lunchbeställning kommer på faktura till angiven mailadress efter anmälningstidens utgång.

 

Priser: Medaljer till samtliga lag (max 15 st/lag)

 

Försäljning: Hela dagen sker försäljning av kycklingwok, hamburgare, korv, dricka, toast, kaffe, godis, lotterier m.m.

 

Anmälan skall vara Kovlands IF tillhanda senast 8 augusti. Anmäl ert lag här.


Vid frågor kontakta kansliet på kansli@kovlandsif.se 


VARMT VÄLKOMNA!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
KIF Sociala Medier
Stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Våra sponsorer