Kan du också göra ett handtag? Gå med i vår WhatsAppgrupp "Klubbstugebygget"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kovlands Idrottsförening

Detta kan bli DU och därmed även KIF vid nästa dragning!
2024-07-02 14:07
Handbollsföreningen IFK Karlskrona sålde den vinnande lotten i JOYNAS premiärdragning.

Fredag 7 juni drogs den första 100 000 kronors vinnaren i JOYNA-lotteriets premiär. Samtidigt prisades handbollsföreningen IFK Karlskrona, som sålde den vinnande lotten, med samma fina summa.
– Det här är välkomna pengar till vår förening! Vilken härlig sommarpresent, säger Mats Lindau, sportchef hos IFK Karlskrona.


Varje fredag dras en ny win-win vinnare i Folkspels nya digitala lotteri JOYNA – vilket skapar fler och större möjligheter att utveckla Sveriges föreningsliv!

 

Vad skulle du hitta på med 100k?
Köp din Joyna-lott från Kovlands IF här

 

Nu har avierna för KIFs medlemsavgifter skickats ut – viktig info!
2024-05-27

 

UPPDATERING

______________________

 

Sista betaldag är den 18/6

 

Om du inte redan betalt din medlemsavgift, kolla mailkorgen en extra gång (även skräpposten) så att du inte missar avin. Har inte någon i familjen fått något mail så kontakta kansli@kovlandsif.se så ser vi till att ordna detta. 

 

Kom ihåg; det räcker med att 1 i familjen betalar familjeavgiften så är det klart sen.

 

______________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har idag skickat ut avierna för KIFs medlemsavgift 2024. De kommer ut lite senare i år med anledning av att vi för första gången tar ut de flesta avgifterna via det nya medlemssystemet SportAdmin.

 

Om du redan nyttjar SportAdmins medlemsapp och vi har en fungerande e-postadress till dig kommer du få ett mail där du enkelt och snabbt kan betala för dig, eller hela din familj, via flera olika betalningalternativ t.ex. Swish. Ha då koll i din e-post (och släng ett extra öga på skräpkorgen så det inte råkat hamna där).

 

Om du inte redan laddat ner och nyttjar medlemsappen gör det redan idag för snabb och enkel kommunikation till och från Kovlands IF.

https://www.sportadmin.se/ladda-ner-medlemsappen/

 

Har du inte fått något mail?

Då beror det på att vi saknar en fungerande e-postadress till dig. Kontakta då vårt kansli på kansli@kovlandsif.se så snart du kan så får vi komplettera dina uppgifter.

 

Medlemsavgifter och Familjemedlemskap

Junior (t.o.m. året man fyller 17): 150 kr

Senior (fr.o.m. året man fyller 18): 200 kr

Familjemedlemskap*: 400 kr

Administrationsavgift**: 9-59 kr

 

*Familjemedlemskap kan tecknas för alla som är boende på samma adress. För att du ska kunna välja detta alternativ på din medlemsavi måste er familjekoppling vara registrerat i medlemssystemet. Får du inte det betalningsalternativet trots att flera i familjen är medlemmar – ta kontakt med vårt kansli på kansli@kovlandsif.se så snart du kan så får vi komplettera dina uppgifter.

**Den administrativa avgiften tas ut av tjänsteleverantören och ger föreningen tillgång till SportAdmin och Medlemsappen. Avgiften baseras på det totala fakturabeloppet och överstiger aldrig 59 kr. Exempel: För ett familjemedlemskap om 400 kr är den administrativa avgiften 29 kr.

KIF Fotbollsskola 2024
2024-04-06 18:46

1 Maj kör vi igång med fotbollslek för barn födda 2019-2017. Anmälan och information på plats.

 

Håll koll i Facebookgruppen Kovlands IF Fotbollsskola  för mer info.

Grattis till 2024s stipendiater
2024-04-03 08:20
Arne Boström- och Sven Söderlunds minnesfonder

 

Jesper Jansson får stipendium från Arne Boströms minnesfond 2024 med motiveringen:

Med ett enormt KIF-hjärta är han grabben som alltid ställer upp. Han är den som åker och tvättar en fredagkväll, han är den som ställer upp på midsommarpass när ingen annan kan. Han är en fantastisk lagkamrat med en ruggig krigarinställning på plan. Det finns många saker man kan säga om vad denna stipendiat gör och ställer upp med, men en sak är säker, han betyder otroligt mycket för herrlaget och Kovlands IF.

 

 

Alma Bergman får stipendium från Arne Boströms minnesfond 2024 med motiveringen:

Sedan barnsben och sedan skidskolan har denna kiffare visat ett otroligt driv och brinnande intresse för skidåkning. Med en stark träningsvilja och en rejäl dos nyfikenhet antar hon sig nya utmaningar hela tiden. Utöver detta är hon en fin kompis och en bra förebild för de unga i föreningen. Alltid med en positiv inställning tar den här tjejen både sin och sina kamraters skidträning på allvar. Hon gör alltid sitt bästa och sprider sprudlande energi runt om sig.

 

 

Selma Zetterkvist får stipendium från Arne Boströms minnesfond 2024 med motiveringen:

Med ett oändligt driv och riktigt hög träningsnärvaro är denna stipendiat ständigt på jakt efter utveckling och utmaning. Outtröttlig i att vilja lära sig fler finter, slå längre, högre eller bättre pass, eller få bättre teknik. Får hon 5 min över i väntan på att tåget ska gå till en bortamatch, kommer hon och frågar "får man låna en boll". Lägg till en schysst kompis, på och utanför planen, så har vi en given stipendiat.

 

 

Eivor Davidsson får stipendium från Sven Söderlunds minnesfond 2024 med motiveringen:

Att denna stipendiat någonsin missat en herr- eller dam-match är högst osannolikt. Med en badenbaden under armen och tutan i högsta hugg drar hon och maken iväg för att heja fram våra lag till vinst. Ja, om inte Timrå spelar samtidigt förstås. Stipendiaten har varit en stor del av föreningen under väldigt lång tid och är, utöver detta, en av våra toppsäljare när det kommer till Bingolotter. She wont take no for an answer helt enkelt. En dam med ruter!

 

 

Nils Jakobsson får stipendium från Sven Söderlunds minnesfond 2024 med motiveringen:

Han bemästrar allt från cupgeneral till femåringar, där han med klokhet och barnasinnet intakt introducerar en ny generation till fotbollsglädje och gemenskap. 

Stående fotograf och inspiratör som håvar in nya ledare på löpande band. Vår MVP när det gäller föreningens utveckling. Ingenting är omöjligt för denna stipendiat, som med sitt kif-glödande hjärta ständigt peppar och engagerar i föreningslivets anda.

 

 

Stort grattis!

Ånäscupen 2024
Stötta Kovlands IF
Nyheter från våra lag
Orientering, 02/06 22:10 
Kovlandsloppet, 27/05 09:17 
Flickor 2011/2012, 04/05 14:47 
Flickor 2011/2012, 26/04 06:30 
Bilbingo, 25/04 11:35 
Klubbstugebygget, 08/04 11:32 
 
KIF Sociala Medier
Stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Våra sponsorer