Kan du också göra ett handtag? Gå med i vår WhatsAppgrupp "Klubbstugebygget"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kovlands Idrottsförening
Klubbstugebygget

 
2024-04-08 11:32

Klubbstugebygget

 

Kovlands IF gör just nu sin största satsning någonsin. Vi har under hösten 2023 påbörjat arbetet med att bygga en ny klubbstuga.

Just nu, i oktober 2023, har vi kommit långt i byggprocessen. Vi har gjutit grund och rest stomme och den första etappen med att ha ett vädertätt skal är nästan klar. Nu hoppas vi kunna ha möjlighet att under vintern fortsätta arbetet invändigt. Vårt första delmål är att ha omklädningsrum klara till fotbollssäsongen 2024. 

 

Hur kan du hjälpa till?

Krasst sett så behöver vi två saker - ekonomiskt bidrag och arbetade timmar.

 

Vår kampanj SWISH FÖR KIF ger enligt principen “många bäckar små” ett fint tillskott till byggkassan vilket gör att vi kan fortsätta och snabba på främst inköp av byggmaterial.


Du kan praktiskt  bidra till själva bygget genom att gå med i denna WhatsApp-grupp som du når genom att scanna QR-koden nedan. Eller klicka på länken:

 

WhatsApp-gruppen; Klubbstugebygget den ideella kraften

 

Du kan ju också stödja oss genom att besöka våra arrangemang, köpa Bingolotter, Sverigelotter eller våra supporterartiklar på ICA Kovland. 

Hur kommer det se ut när det är klart?
2023-10-25 14:23

Ja ungefär så här hoppas vi att den nya klubbstugan ska se ut. 

BLI HANTVERKARE ELLER HANTLANGARE
2023-10-23 21:39
Scanna QR-koden!

Du kan bidra till själva bygget genom att gå med i WhatsApp-grupp som du når genom att scanna QR-koden eller klicka på länken. Den gruppen fungerar som en anslagstavla där vi med jämna mellanrum efterfrågar hjälp med allt från att skotta singel till att bära fönster. Är du inte en whatsApp-person så går det bra att kontakta samordnare Andreas Dahlin på 070-5898118.

 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Kovlands IF, 19/04 13:07 
Kovlands IF, 08/04 08:12 
Kovlands IF, 06/04 18:46 
Kovlands IF, 03/04 08:20 
 
KIF Sociala Medier
Stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Våra sponsorer