Kan du också göra ett handtag? Gå med i vår WhatsAppgrupp "Klubbstugebygget"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kovlands Idrottsförening

Säsongen 2023
2023-11-16 09:00

 

Kovlands IF:s F11/12 summerar säsongen så här: 

 

Ett flicklag med 26st spelare födda -11/12 (2st nya), under sommaren har tyvärr 4st slutat, så i dags datum 21st tjejer. Vi är 4 st tränare varav 1st målvaktstränare & en lagledare. 

 

Då det är stor platsbrist i inomhushallarna i distriktet på vintern, bestämde vi oss för att anmäla oss i Futsal där vi spelade Futsalserie i vintras. Vi har haft inriktning fys/smidighetsträning i Vallens Gympasal, och Futsalträning i Baldershallen. 

 

Började 7 manna säsongen med en inomhuscup i Timrå med 2 lag , därefter började vi utomhusträningen på grus i April. 

 

Träningsläger i början av Maj (Fre-Sön) i Fränsta, med träningar, teori, bad, övernattning, 2 matcher mot Fränstas tjejer. 

 

Anmäld i 2st 7 mannaserier F11 samt F12 (B-serierna på våren), där lagen varit nivåanpassad eft nivå och inte ålder. Blev uppflyttad till A-serien i båda serierna på hösten. 

 

Varit med på Hudic cup i Juni med 2 lag i födda -11, Mid Nordic cup i Augusti med  2 lag födda -11 och -12. Deltog med 1 lag i Höstcupen 9 manna i Oktober. 

 

Lyckat på cuperna har varit att vi fått mäta oss med många lag från andra distrikt. 

 

Säsongsavslutningen gjorde vi på Boda borg i Torpshammar där vi löste questar och åt lunch tillsammans. Vi hade även en liten extra prisutdelning till spelare som utsetts till säsongens bästa närvaro (3 spelare med över 90% tränings närvaro), säsongens lagkamrat och säsongens glädjespridare (röstades fram av spelarna själva) 

 

Från Okt -22 till Okt -23 har vi tränat 82 pass, spelat 63 seriematcher/cupmatcher inne/ute. 

 

Säsongens höjdpunkt om man frågar tjejerna är nog Hudic cup, frågar man oss ledare är det hur vi fått se många tagit ett rejält ”steg” under året.   

 

Till nästa säsong har vi för avsikt att anmäla ett 9 manna lag, och ett 7 manna lag till serierna om vi är samma antal spelare som i nuläget. Annars har vi samma mål som tidigare säsong med ett träningsläger till våren och några cuper. 

 

 / Ledarna


Nyhetsarkiv
Säsongen 20232023-11-16 09:00
Tombola -2023 Bemanning2023-05-19 08:45
 
KIF Sociala Medier
Stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Våra sponsorer