Kan du också göra ett handtag? Gå med i vår WhatsAppgrupp "Klubbstugebygget"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kovlands Idrottsförening

Anmälan är öppen - Ånäscupen 2024!
2024-04-05 09:15

Nu är anmälan öppen för Ånäscupen 2024. Den 25 augusti går cupen av stapeln och tillsammans med lag, ledare och publik gör vi den till en riktig höjdare! 

Målgrupp: Pojkar och flickor i åldrar 7 och 8 år. Födda 2016 och 2017.

 

Tävlingsform: Inget gruppspel i de olika åldersklasserna utan vi lottar fram ett spelschema där alla lag är garanterade minst 3 matcher. Grupperna delas in i flick- och pojklag efter ålder. Mixade lag kan anmälas och dessa spelar mot pojklag i första hand. Vi försöker dock att arrangera så att mixlag i samma åldersgrupp i största möjliga mån möter varandra. Samtliga matcher spelas på gräs. Matchprogram kommer att skickas ut och publiceras på cupsajt och här på hemsidan cirka 2 veckor före cupen.

 

Cupsida: Anmälda lag, information och inspiration finner ni på vår cupsida. Här kommer också spelschema att publiceras. Du som anmält lag kan via cupsidan i inloggat läge korrigera dina lunchbeställningar och skriva in dina laguppställningar.

 

Dispenser: Eventuella önskemål om dispenser för överåriga spelare tas upp i anmälan under "Övriga upplysningar". Som grundregel tillåter vi två överåriga spelare/lag men enbart en spelare på planen åt gången. Behöver ni fler dispenser så kontakta cup-ledningen.

 

Domare: Kovlands IFs egna seniorspelare.

 

Matchtid: 5-mannaspel med matchtid 2x10 min.

 

Spelarluncher: Möjlighet att förbeställa mat finns. Lunch kostar 70 kronor per person. Detta rekommenderar vi att alla lag gör för att underlätta för både oss och er som lag då det är mycket folk på plats. När ni anmäler ert lag så kommer ni ha möjligheten att välja till ett preliminärt antal lunch för spelare och ledare. Vid anmälan skapar ni också inloggningsuppgifter till vårt cupsystem. Efter anmälan kan ni då logga in och komplettera antal luncher så det blir rätt. Det antal som är noterat den 20 augusti är ert antal beställda luncher. Lunch avgiften faktureras efter genomförd cup.
Logga in här för att korrigera ditt lags lunchbeställningar.

 

Betalning: Anmälningsavgiften är 1400 kr per lag. Vid godkänd anmälan skickas faktura och bekräftelse ut via e-post. Kostanden för eventuella spelarluncher faktureras separat och i efterhand.

 

Priser: Medaljer till samtliga lag (max 15 st/lag)

 

Försäljning: Hela dagen sker försäljning av kycklingwok, hamburgare, korv, dricka, toast, kaffe, godis, lotterier m.m.

 

Anmälan skall vara Kovlands IF tillhanda senast 31 juli. Anmäl ert lag här.


Vid frågor kontakta kansliet på kansli@kovlandsif.se 


Nyhetsarkiv
Ånäscupen 20232023-11-16 09:13
 
KIF Sociala Medier
Stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Våra sponsorer