Kan du också göra ett handtag? Gå med i vår WhatsAppgrupp "Klubbstugebygget"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kovlands Idrottsförening
Ånäsparken

Evenemang i parken 2024
2023-08-29 13:40

Att möjliggöra idrottande och gemenskap för barn och unga är det som driver den otroliga ideella kraft som finns i Kovland.

Föreningen har en långt gående tradition av att anordna evenemang i Ånäsparken för att finansiera ungdomsidrotten i Kovlands IF där de aktivas föräldrar bemannar de olika tillställningarna under året.2024s KIF evenemang:

 

Kovlandsloppet - Skidtävling i klassisk stil för barn och ungdomar.

 

Valborg - Vi tänder brasa tillsammans, grillar och lyssnar till Timrå manskör.

 

Bilbingo - I år firar vi bilbingon 40-årsjubileum. Tut Tuut!

 

Torsdagsdans - Med ett stjärnspäckat dansschema kan en på vårt nyslipade dansgolv, svänga loss på Ånäsparkens torsdagskvällar i sommar.

 

Midsommar - Bygdens tradition. Sång, dans, lek, det klassiska bollracet, lotterier och godsaker. Tips! Fiol & folkdräkt = Fri Entré

 

Ånäscupen - Barnens första fotbollscup som blivit en otrolig succé i många år. Över 70 lag spelade under 2023s Ånäscup, passa på att anmäla ditt lag redan idag! - Anmälan är öppen.

 

Julmarknad - Lokala hantverkare samlas för att sälja, jultomten kommer på besök och du kan avnjuta en kopp varm gulach denna frostiga vinterkväll bland sorlet och julmusiken.

 

Medlemslotteri - Passa på att vinna en julskinka inför julhelgen och njut av en mysig kväll tillsammans med KIF-medlemmar. Live-musik, lotterispel och gött käk.

 

 

Hälsningar

Ansvariga ledamöter för evenemang i KIF

Cissi , Elin och Frida


Nyhetsarkiv
Evenemang i parken 20242023-08-29 13:40
 
KIF Sociala Medier
Stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Våra sponsorer