Kan du också göra ett handtag? Gå med i vår WhatsAppgrupp "Klubbstugebygget"
Kovlands Idrottsförening
Ånäsparken

Evenemang i parken 2024
2023-08-29 13:40

Att möjliggöra idrottande och gemenskap för barn och unga är det som driver den otroliga ideella kraft som finns i Kovland.

Föreningen har en långt gående tradition av att anordna evenemang i Ånäsparken för att finansiera ungdomsidrotten i Kovlands IF där de aktivas föräldrar bemannar de olika tillställningarna under året.

2024s KIF evenemang:

Kovlandsloppet - Skidtävling i klassisk stil för barn och ungdomar.

Valborg - Vi tänder brasa tillsammans, grillar och lyssnar till Timrå manskör.

Bilbingo - I år firar vi bilbingon 40-årsjubileum. Tut Tuut!

Torsdagsdans - Med ett stjärnspäckat dansschema kan en på vårt nyslipade dansgolv, svänga loss på Ånäsparkens torsdagskvällar i sommar.

Midsommar - Bygdens tradition. Sång, dans, lek, det klassiska bollracet, lotterier och godsaker. Tips! Fiol & folkdräkt = Fri Entré

Ånäscupen - Barnens första fotbollscup som blivit en otrolig succé i många år. Över 70 lag spelade under 2023s Ånäscup, passa på att anmäla ditt lag redan idag! - Anmälan är öppen.

Julmarknad - Lokala hantverkare samlas för att sälja, jultomten kommer på besök och du kan avnjuta en kopp varm gulach denna frostiga vinterkväll bland sorlet och julmusiken.

Medlemslotteri - Passa på att vinna en julskinka inför julhelgen och njut av en mysig kväll tillsammans med KIF-medlemmar. Live-musik, lotterispel och gött käk.

Ansvariga ledamöter för evenemang i KIF

Cissi , Elin och Frida

Evenemang i parken 20242023-08-29 13:40

KIF Sociala Medier