Kan du också göra ett handtag? Gå med i vår WhatsAppgrupp "Klubbstugebygget"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kovlands Idrottsförening
Klubbstugebygget

2024-04-08 11:32

Klubbstugebygget

 

Kovlands IF gör just nu sin största satsning någonsin. Vi har under hösten 2023 påbörjat arbetet med att bygga en ny klubbstuga.

Just nu, i oktober 2023, har vi kommit långt i byggprocessen. Vi har gjutit grund och rest stomme och den första etappen med att ha ett vädertätt skal är nästan klar. Nu hoppas vi kunna ha möjlighet att under vintern fortsätta arbetet invändigt. Vårt första delmål är att ha omklädningsrum klara till fotbollssäsongen 2024. 

 

Hur kan du hjälpa till?

Krasst sett så behöver vi två saker - ekonomiskt bidrag och arbetade timmar.

 

Vår kampanj SWISH FÖR KIF ger enligt principen “många bäckar små” ett fint tillskott till byggkassan vilket gör att vi kan fortsätta och snabba på främst inköp av byggmaterial.


Du kan praktiskt  bidra till själva bygget genom att gå med i denna WhatsApp-grupp som du når genom att scanna QR-koden nedan. Eller klicka på länken:

 

WhatsApp-gruppen; Klubbstugebygget den ideella kraften

 

Du kan ju också stödja oss genom att besöka våra arrangemang, köpa Bingolotter, Sverigelotter eller våra supporterartiklar på ICA Kovland. 


Nyhetsarkiv
2024-04-08 11:32
 
KIF Sociala Medier
Stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Våra sponsorer