Kan du också göra ett handtag? Gå med i vår WhatsAppgrupp "Klubbstugebygget"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kovlands Idrottsförening

Årets stipendiater
2023-04-19 21:40
 
Årsmötet är avslutat och som traditionen bjuder så tillkännagavs även årets stipendiater.
Grattis Agnes, Märta och Peter som tilldelades stipendium från Arne Boströms minnesfond och grattis Marie Dahlin och Viktoria Karlsson som tilldelats stipendium från Sven Söderlunds minnesfond.

 

 

Stipendie ur Arne Boströms minnesfond tilldelas Agnes Dahlin

Agnes är en ihärdig idrottare inom både fotboll, orientering och längdskidåkning. Hon är dessutom en underbar vän, alltid med ett leende på läpparna och peppande ord till sina lagkamrater. Hon ger sitt yttersta i vad hon än tar sig an och alltid med en positiv inställning. Vi ser framemot att följa Agnes utveckling inom den/de idrotter hon fortsätter att utöva. Bra kämpat Agnes!

 

Stipendie från Arne Boströms minnesfond tilldelas Märta Boström

Märta har haft en strulig säsongen med både armbrott och astmabesvär. Men detta har inte hindrat Märta från att kämpa på i vinter, likt Gunde åkte hon skidor med en stav. Hon är dessutom en fantastisk förebild för de yngre åkarna, alltid glad och positiv inför dem, hejar på, busar och leker med de yngre barnen som ser upp till henne. Märta är med och skapar den fina familjekänslan vi har inom skidsektionen. Bra kämpat Märta!

 

Stipendie ur Arne Boströms minnesfond tilldelas Peter Öhlén

Peter är aktiv som ledare inom fotboll, skidor och hockey. Med glöd och engagemang har han inspirerat barn och ungdomar att träna hårt och vara en bra kompis. Med en ihopsamlad kunskapsbank från en lång aktiv karriär så sprider han nu denna kunskap vidare till nästa generation i sin roll som ledare både vinter och sommar. Kunskap om teknik men kanske framförallt inställningen att ibland är träning både jobbig och slitsam men det alltid är värt att springa en extra meter och att det alltid blir roligt efteråt. Tack Peter!


Stipendie från Sven Söderlunds minnesfond tilldelas Viktoria Karlsson

Viktoria är den enskilt största faktorn till att vi har ungdomsträningar i orientering igen. Genom hennes kärlek till sporten har hon med stort engagemang och glädje fått nya ungdomar under många år att springa med karta som hjälpmedel. Många är också de timmar som Viktoria lagt ner i föreningen med sin ekonomiska expertis. Behöver föreningen hjälp ställer Viktoria alltid upp med ett leende om det inte sammanfaller med O-ringen veckan. Tack Viktoria!

 

Stipendie från Sven Söderlunds minnesfond tilldelas Marie Dahlin

Marie har efter en avslutad karriär inom skidor och orientering i klubben verkligen visat sitt stora hjärta för föreningen. Marie var en av de drivande krafterna i att återstarta verksamheten i både skid- och orienteringssektionerna. Under snart 15 år är det många ungdomar som lärt sig att åka skidor under Maries överseende varav flera idag än är ute och kämpar i skid- och skidskyttespåren. Maries ledarskap personifieras av entusiasm, glädje och mycket peppande. Tack Marie!


Nyhetsarkiv
KIF Fotbollsskola 20242024-04-06 18:46
Hur kommer det se ut?2023-10-25 14:21
Årets stipendiater2023-04-19 21:40
Kansli och personal2023-03-13 11:12
Kovland? Varför då?2023-02-23 14:12
Skidskolan har startat2023-01-23 09:10
 
KIF Sociala Medier
Stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Våra sponsorer