Swish för KIF - Nu samlar vi ideella kraften
Kovlands Idrottsförening

Nominera din favoritkiffare till stipendier 2024
2024-01-24 17:18

Kovlands IF delar vid varje årsmöte ut stipendier, från Arne Boströms fond samt Sven Söderlunds minnesfond, till kiffare med utmärkande framgångar, engagemang, attribut eller eldsjälar vars hjärta glöder i KIF-färger.

Nominera dem du tycker förtjänar år 2024s stipendier. Är personen "en otrolig lagkamrat", "en slitvarg som aldrig ger upp", "en talang utöver det vanliga", " har träningslojalitet som inte vet några gränser" ,"en ledare med hjärtat på rätta stället" eller en "eldsjäl som går den extra milen"? Lyft attribut värda att hyllas och ta nu i från tårna när du formulerar din nominering.

Formulär för nominering

Stipendiaterna avslöjas på årsmötet 26 mars i församlingshemmet 19.00.

Alla medlemmar är välkomna att delta på denna fest med återblick på KIF 2023, nyval av föreningsstyrelse, smörgåstårta, hemlig gästföreläsare och stipendieutdelning.

Stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten