Kan du också göra ett handtag? Gå med i vår WhatsAppgrupp "Klubbstugebygget"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kovlands Idrottsförening

Grattis till 2024s stipendiater
2024-04-03 08:20
Arne Boström- och Sven Söderlunds minnesfonder

 

Jesper Jansson får stipendium från Arne Boströms minnesfond 2024 med motiveringen:

Med ett enormt KIF-hjärta är han grabben som alltid ställer upp. Han är den som åker och tvättar en fredagkväll, han är den som ställer upp på midsommarpass när ingen annan kan. Han är en fantastisk lagkamrat med en ruggig krigarinställning på plan. Det finns många saker man kan säga om vad denna stipendiat gör och ställer upp med, men en sak är säker, han betyder otroligt mycket för herrlaget och Kovlands IF.

 

 

Alma Bergman får stipendium från Arne Boströms minnesfond 2024 med motiveringen:

Sedan barnsben och sedan skidskolan har denna kiffare visat ett otroligt driv och brinnande intresse för skidåkning. Med en stark träningsvilja och en rejäl dos nyfikenhet antar hon sig nya utmaningar hela tiden. Utöver detta är hon en fin kompis och en bra förebild för de unga i föreningen. Alltid med en positiv inställning tar den här tjejen både sin och sina kamraters skidträning på allvar. Hon gör alltid sitt bästa och sprider sprudlande energi runt om sig.

 

 

Selma Zetterkvist får stipendium från Arne Boströms minnesfond 2024 med motiveringen:

Med ett oändligt driv och riktigt hög träningsnärvaro är denna stipendiat ständigt på jakt efter utveckling och utmaning. Outtröttlig i att vilja lära sig fler finter, slå längre, högre eller bättre pass, eller få bättre teknik. Får hon 5 min över i väntan på att tåget ska gå till en bortamatch, kommer hon och frågar "får man låna en boll". Lägg till en schysst kompis, på och utanför planen, så har vi en given stipendiat.

 

 

Eivor Davidsson får stipendium från Sven Söderlunds minnesfond 2024 med motiveringen:

Att denna stipendiat någonsin missat en herr- eller dam-match är högst osannolikt. Med en badenbaden under armen och tutan i högsta hugg drar hon och maken iväg för att heja fram våra lag till vinst. Ja, om inte Timrå spelar samtidigt förstås. Stipendiaten har varit en stor del av föreningen under väldigt lång tid och är, utöver detta, en av våra toppsäljare när det kommer till Bingolotter. She wont take no for an answer helt enkelt. En dam med ruter!

 

 

Nils Jakobsson får stipendium från Sven Söderlunds minnesfond 2024 med motiveringen:

Han bemästrar allt från cupgeneral till femåringar, där han med klokhet och barnasinnet intakt introducerar en ny generation till fotbollsglädje och gemenskap. 

Stående fotograf och inspiratör som håvar in nya ledare på löpande band. Vår MVP när det gäller föreningens utveckling. Ingenting är omöjligt för denna stipendiat, som med sitt kif-glödande hjärta ständigt peppar och engagerar i föreningslivets anda.

 

 

Stort grattis!


Nyhetsarkiv
KIF Fotbollsskola 20242024-04-06 18:46
Hur kommer det se ut?2023-10-25 14:21
Årets stipendiater2023-04-19 21:40
Kansli och personal2023-03-13 11:12
Kovland? Varför då?2023-02-23 14:12
Skidskolan har startat2023-01-23 09:10
 
KIF Sociala Medier
Stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Våra sponsorer