Kan du också göra ett handtag? Gå med i vår WhatsAppgrupp "Klubbstugebygget"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kovlands Idrottsförening

Nu har avierna för KIFs medlemsavgifter skickats ut – viktig info!
2024-05-27

 

UPPDATERING

______________________

 

Sista betaldag är den 18/6

 

Om du inte redan betalt din medlemsavgift, kolla mailkorgen en extra gång (även skräpposten) så att du inte missar avin. Har inte någon i familjen fått något mail så kontakta kansli@kovlandsif.se så ser vi till att ordna detta. 

 

Kom ihåg; det räcker med att 1 i familjen betalar familjeavgiften så är det klart sen.

 

______________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har idag skickat ut avierna för KIFs medlemsavgift 2024. De kommer ut lite senare i år med anledning av att vi för första gången tar ut de flesta avgifterna via det nya medlemssystemet SportAdmin.

 

Om du redan nyttjar SportAdmins medlemsapp och vi har en fungerande e-postadress till dig kommer du få ett mail där du enkelt och snabbt kan betala för dig, eller hela din familj, via flera olika betalningalternativ t.ex. Swish. Ha då koll i din e-post (och släng ett extra öga på skräpkorgen så det inte råkat hamna där).

 

Om du inte redan laddat ner och nyttjar medlemsappen gör det redan idag för snabb och enkel kommunikation till och från Kovlands IF.

https://www.sportadmin.se/ladda-ner-medlemsappen/

 

Har du inte fått något mail?

Då beror det på att vi saknar en fungerande e-postadress till dig. Kontakta då vårt kansli på kansli@kovlandsif.se så snart du kan så får vi komplettera dina uppgifter.

 

Medlemsavgifter och Familjemedlemskap

Junior (t.o.m. året man fyller 17): 150 kr

Senior (fr.o.m. året man fyller 18): 200 kr

Familjemedlemskap*: 400 kr

Administrationsavgift**: 9-59 kr

 

*Familjemedlemskap kan tecknas för alla som är boende på samma adress. För att du ska kunna välja detta alternativ på din medlemsavi måste er familjekoppling vara registrerat i medlemssystemet. Får du inte det betalningsalternativet trots att flera i familjen är medlemmar – ta kontakt med vårt kansli på kansli@kovlandsif.se så snart du kan så får vi komplettera dina uppgifter.

**Den administrativa avgiften tas ut av tjänsteleverantören och ger föreningen tillgång till SportAdmin och Medlemsappen. Avgiften baseras på det totala fakturabeloppet och överstiger aldrig 59 kr. Exempel: För ett familjemedlemskap om 400 kr är den administrativa avgiften 29 kr.


Nyhetsarkiv
KIF Fotbollsskola 20242024-04-06 18:46
Hur kommer det se ut?2023-10-25 14:21
Årets stipendiater2023-04-19 21:40
Kansli och personal2023-03-13 11:12
Kovland? Varför då?2023-02-23 14:12
Skidskolan har startat2023-01-23 09:10
 
KIF Sociala Medier
Stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Våra sponsorer